Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-HSI-364841

138.000€
Pris per m2 1.533€/m2

Lägenhet · Försäljning Torrevieja · Ref. HH-AW-HSI-364841

Beskrivning

Renoverad lägenhet med turistlicens i Torrevieja

Pris per m2 1.533€/m2
Byggd 90m2
Sovrum 2
Badrum 1
Pool No
Garage Gemensam

Upptäck denna vackert renoverade lägenhet bara 100 meter från Playa del Cura, en av Torreviejas mest populära stränder. Denna mysiga bostad med 2 sovrum, ett ljust vardagsrum och ett modernt kök är perfekt för semester, året runt-boende eller som en investering.

Belägen på tredje våningen med sydostläge, fylls lägenheten med naturligt ljus hela dagen och skapar en välkomnande atmosfär. Det renoverade badrummet har golvvärme och en modern dusch, perfekt för avkoppling efter en dag på stranden. Dessutom har lägenheten inbyggda garderober, möblerat vardagsrum och ett fullt utrustat kök, klart att flytta in i.

Lägenhetens terrass är en underbar plats för att njuta av morgonkaffet eller ett glas vin på kvällen. Byggnaden har även en hiss, vilket gör det lättillgängligt, och lägenheten är fullt möblerad med alla nödvändiga hushållsapparater.

Med ett energicertifikat och en redan godkänd turistlicens, erbjuder denna lägenhet utmärkt uthyrningspotential, vilket gör den till en smart investering. Oavsett om du letar efter ett semesterhem, permanent bostad eller en hyresfastighet, är detta ett tillfälle du inte vill missa!

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 90m2
Pool : No
Garage: Gemensam
Kök : 1
Våning : 3
Inbyggda garderober: 2
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 45 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Air Condition
Balkong
Förråd
Integritet
Golvvärme
Kust
Tvättrum
Möblerat
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Terrass
renoverat
Turistlicens
Modern

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet