Tomt · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-CAS3

3.750.000€
Pris per m2 5.648€/m2

Tomt · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-CAS3

Beskrivning

Tomt med projektlicens | Marbellas Gyllene Mil

Pris per m2 5.648€/m2
Byggd 664m2
Tomt 803m2
Sovrum 5
Badrum 5
Toaletter 2
Pool privat pool
Garage Privat

Introducerar en extraordinär tomt idealiskt belägen på den prestigefyllda Marbellas gyllene mil, och erbjuder oöverträffad tillgång till områdets lyxiga bekvämligheter och den fantastiska strandpromenaden. Denna exceptionella tomt kommer med ett skräddarsytt projekt och licens skapad av den kända arkitekten Jorge Rincón Wong, som lovar oöverträffad arkitektur, noggrann uppmärksamhet på detaljer och exklusiva privata bekvämligheter. En privat pool förstärker trädgårdsoasen, medan terrassen kommer att ge mångsidiga utomhusutrymmen, inklusive uteservering med grill, solplatser och utsedda avkopplingszoner.

Utmärkt av sin arkitektoniskt unika design, med tillstånd av arkitekten Jorge Rincón Wong, kommer fastigheten att ha en privat carport som ger direkt tillgång till insidan. Ett solarium, komplett med en grill, matplats, utrymme för avkoppling och jacuzzi, kommer att ge panoramautsikt över det omgivande landskapet, det glittrande havet och det majestätiska La Concha-berget. Fördelat på tre våningar kommer interiören att vara lika fängslande som sin exteriör motsvarighet. Markplanet kommer att visa upp skräddarsydda vardagsrum som är sömlöst anslutna till ett kök med öppen planlösning och matplats, fullt utrustade med toppmoderna apparater. Varje bostadsyta kommer att erbjuda direkt tillgång till terrassen, vilket suddar ut gränserna mellan inomhus- och utomhusliv.

När du stiger upp till det övre planet hittar du två gästrum med eget badrum och ett lyxigt huvudsovrum med en klädkammare och ett utsökt masterbadrum. Det stora sovrummet kommer att öppna ut mot en privat terrass med ett charmigt avkopplingsområde, medan gästrummen kommer att dela tillgång till en annan terrass med eget relaxutrymme. Den lägre nivån av fastigheten kommer att avslöja skräddarsydda bekvämligheter, inklusive ett underhållningsområde med en anpassad bar och biljardbord, en lounge som fungerar som ett biorum och ett hemmagym med ett pilatesrum. Den lägre nivån kompletteras med ett överdådigt spa med jacuzzi, bastu och massagerum. Upplev symbolen för ett lyxigt boende med denna extraordinära fastighet på Marbellas gyllene mil.


Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Sovrum: 5
Badrum: 5
Toaletter: 2
Byggd: 664m2
Tomt: 803m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 3
Kök : 1
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 250 Meter
Avstånd till flygplatsen: 58 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 5,6 Meter
BBQ
Gated Community
Underjordisk parkering
Modern
Förråd
Nära strand
Integritet
Air Condition
Smart Home System
Kust
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Havsutsikt
Köksutrustning
Gas centralvärme
Pool
Automatisk port
Öppen Planlösning
Balkong
Golvvärme
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Fitness Club
Utsikt över pool
GYM
Möblerat
Grönområden
Bra område för uthyrning
Terrass
Utsikt över berg
Trädgård
Källare
Privat Takterrass

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet