Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-ALPAL

10.850.000€
Pris per m2 7.396€/m2

Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-QRS-ALPAL

Beskrivning

Lyxig palatsliknande bostad i Marbella

Pris per m2 7.396€/m2
Byggd 1.467m2
Tomt 4.350m2
Sovrum 12
Badrum 11
Pool privat pool
Garage Privat

Upptäck det utsökta Alhambra-palatset, ett arkitektoniskt underverk som sömlöst kombinerar traditionell andalusisk charm med moriska influenser. Denna palatsliknande boning erbjuder en förtrollande och suggestiv livsupplevelse, belägen på en expansiv tomt på över 4000 m2. Mer än bara ett boende, det är en sensorisk resa som förkroppsligar essensen av dess omgivning.

Kliv in i de oklanderligt välskötta trädgårdarna, med en laguninspirerad privat pool och en härlig utomhuspergola, som bjuder in boende att njuta av lugn lyx och fritid. Mångsidiga terrasser tillgodoser intima uteserveringar eller lugn avkoppling, varje hörn noggrant anlagd för avskildhet och skönhet.

Köket, en fristad för kulinariska aficionados, utstrålar storhet i design samtidigt som det erbjuder gott om förvaring, harmoniserar funktionalitet med estetik.

Inuti villan uppvisar sofistikering med noggrant utvalda möbler och inventarier, som fyller bostadsutrymmena med raffinerad elegans. Rikliga fönster och skjutdörrar av glas översvämmar interiörerna med naturligt ljus, vilket sömlöst blandar inomhus och utomhus. Vardags- och matsalen med öppen planlösning, med sina höga tak, förstärker känslan av storhet och rymd.

Alhambra Palaces unika arkitektoniska layout skapar en perfekt balans mellan avskildhet och anslutning. Gästrum med eget badrum erbjuder komfort och stil, med direkt tillgång till den fängslande centrala uteplatsen. Det stora sovrummet, som ligger på markplan, är en lyxig fristad med oklanderlig design, ett påkostat privat badrum och en rymlig klädkammare.

När de går ner till den lägre nivån upptäcker invånarna en uppsjö av bekvämligheter. Ett fullt utrustat utomhusgym lockar hälsoentusiaster, medan en anpassad traditionell bodega, nöjesrum och biorum passar för fritid och sociala sammankomster.

Alhambra Palace har ett idealiskt läge i Nueva Andalusias golfdal och erbjuder oöverträffad bekvämlighet. Snabb tillgång till bekvämligheter, golfbanor i världsklass, Puerto Banus och Marbella Golden Mile gör det till ett residens av utmärkelse, som symboliserar en upphöjd livsstil.

Klicka här för alla lyxfastigheter på Costa del Sol
Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Egenskaper

Byggår: 1985
Sovrum: 12
Badrum: 11
Byggd: 1.467m2
Tomt: 4.350m2
Balkong: 267 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 12
Kök : 2
Inbyggda garderober: 12
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 3,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 65 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
Fitness Club
Utsikt över pool
GYM
Bottenplan
Grönområden
Möblerat
Terrass
Bra område för uthyrning
Trädgård
Utsikt över berg
Privat Takterrass
Källare
Gated Community
Övervaknings kameror
BBQ
24 Hour Security
Nära strand
Balkong
Underjordisk parkering
Öppen spis
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Integritet
Air Condition
Köksutrustning
Kust
Förråd
Pool Bar
Gas centralvärme
Pool
Automatisk port
Golvvärme

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Ritningar

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet